Κάθημερινά στις 15:30, ( 10ΟΣ  ΚΥΚΛΟΣ) 

«HEARTLAND»

Δραματική οικογενειακή, Καναδικής παραγωγής σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (10ος ΚΥΚΛΟΣ).
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Επεισόδιο 6ο:

Όταν η Έιμι βοηθάει μια έφιππη τοξοβόλο να συνδεθεί πάλι με το άλογό της, εξιχνιάζει το μυστήριο πίσω από την αλλαγή συμπεριφοράς του Σπάρταν.
Η Τζόρτζι καλείται να διαχειριστεί μια νέα πρόκληση, αλλά η σχέση της με τον Άνταμ δοκιμάζεται όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει πως περνάει χρόνο με κάποιον άλλον.
Η Λου, ελπίζοντας να βρει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Μιτς, εκπλήσσεται από την αντίδρασή του όταν εμφανίζεται ξαφνικά στην εκδρομή για ψάρεμα όπου έχει πάει μόνος.
Κι όταν η Λίσα πετάει κατά λάθος το κλειδί του Τζακ για το διάσημο βραστό του, εκείνος παλεύει για να βρει πάλι τη συνταγή.

_DSC7393
Hl 10 May 31-16-70
_DSC0065.ARW
_DSC5178.ARW
_DSC0013.ARW
_DSC0183.ARW

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s10/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 
https://series.ert.gr/heartland/

Μοιράσου το άρθρο: