Κάθημερινά στις 15:30, ( 10ΟΣ  ΚΥΚΛΟΣ) 

«HEARTLAND»

Δραματική οικογενειακή, Καναδικής παραγωγής σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (10ος ΚΥΚΛΟΣ).
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Επεισόδιο 7ο:

Όταν κάποιος χαρίζει στη Λου ένα άλογο, η Έιμι τη βοηθά να καλλιεργήσει μια σχέση μαζί του, ενώ εκείνη βασανίζεται με τη σημασία ενός τέτοιου δώρου. Στο μεταξύ, ένα επείγον περιστατικό στο Καταφύγιο Άγριων Ζώων φέρνει την Τζόρτζι και τον Άνταμ κοντά και τους ωθεί να πάρουν ένα ρίσκο. Όταν ο Τζακ έρχεται αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή, ο Μιτς αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του.

_DSC7393
Hl 10 May 31-16-70
_DSC0065.ARW
_DSC5178.ARW
_DSC0013.ARW
_DSC0183.ARW

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s10/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 
https://series.ert.gr/heartland/

Μοιράσου το άρθρο: