Κάθημερινά στις 15:30, ( 9ΟΣ  ΚΥΚΛΟΣ) 

«HEARTLAND»

Δραματική οικογενειακή, Καναδικής παραγωγής σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια ( 9ος ΚΥΚΛΟΣ).
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Επεισόδιο 15ο: ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

Όταν η Λου επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη αναγκάζεται να αντιμετωπίσει δύο «παρείσακτους». Τον νέο βοηθό του Χάρτλαντ και μία μοδάτη καντίνα που απειλεί τη δουλειά στο Μάγκις. Εντωμεταξύ, η Έιμι προσπαθεί να βοηθήσει μία απαιτητική πελάτισσα να αποκτήσει ξανά την αυτοπεποίθησή της. Μετά, η Τζόρτζι αφού επιμένει ότι με τον Άνταμ είναι μόνο φίλοι, απελπίζεται όταν τον βλέπει να φιλάει ένα άλλο κορίτσι σε ένα πάρτι. Και ο Τιμ παίρνει μία δύσκολη απόφαση για το μέλλον του.

_31Q6698.JPG
_31Q6875.JPG
_31Q7648.JPG
_31Q8217.JPG
_31Q8264.JPG
_31Q8321.JPG

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s09/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 
https://series.ert.gr/heartland/

Μοιράσου το άρθρο: