Κάθημερινά στις 15:30, ( 9ΟΣ  ΚΥΚΛΟΣ) 

«HEARTLAND»

Δραματική οικογενειακή, Καναδικής παραγωγής σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια ( 9ος ΚΥΚΛΟΣ).
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Επεισόδιο 18ο: ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ [RESOLUTIONS]

Όταν τα σχέδιά τους να περάσουν το βράδυ μακριά οι δυο τους ανατρέπονται, η Έιμι και ο Τάι γιορτάζουν την επέτειό τους πιο κοντά στο σπίτι και η Έιμι αποκαλύπτει μία ξεχωριστή έκπληξη.
Εντωμεταξύ ο Πίτερ είναι υπέρ της επανασύνδεσης και πιέζει τη Λου να πάρει μία δύσκολη απόφαση για το μέλλον της ίδιας και της οικογένειάς της. Ενώ οι γονείς της ταλανίζονται με την απόφασή τους, η Τζόρτζι πρέπει να δράσει γρήγορα όταν στη βόλτα τους με τα άλογα μαθαίνει ένα μυστικό του Άνταμ που κάνει τη ζωή του να κρέμεται από μία κλωστή. Και ο Τάι προσπαθεί να πείσει τον απογοητευμένο Μπομπ να το ξανασκεφτεί όταν αποφασίζει να παρατήσει το Καταφύγιο Άγριας Ζωής.

_31Q6698.JPG
_31Q6875.JPG
_31Q7648.JPG
_31Q8217.JPG
_31Q8264.JPG
_31Q8321.JPG

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s09/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 
https://series.ert.gr/heartland/

Μοιράσου το άρθρο: