Κάθημερινά στις 15:30, ( 10ΟΣ  ΚΥΚΛΟΣ) 

«HEARTLAND»

Δραματική οικογενειακή, Καναδικής παραγωγής σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (10ος ΚΥΚΛΟΣ).
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Επεισόδιο 18ο:

Η Έιμι, ο Τάι και όλο το Χάρτλαντ είναι κατενθουσιασμένοι για το καινούριο μέλος που ήρθε στην οικογένεια. Εντωμεταξύ, το άλογο φάντασμα επιστρέφει και η Έιμι διαφωνεί με την Τζόρτζι που θέλει να τοσ πιάσει και να το δαμάσει. Έπειτα η Λου αλλάζει γνώμη για μία επιχειρηματική συμφωνία, αλλά το κάνει αφότου ο Μιτς έχει πάρει μία απρόσμενη απόφαση. Και ο Κέιλεμπ, ελπίζοντας να εντυπωσιάσει τους γονείς της Κας, ζητά από τον απρόθυμο Τιμ δουλειά πλήρους απασχόλησης.

_DSC7393
Hl 10 May 31-16-70
_DSC0065.ARW
_DSC5178.ARW
_DSC0013.ARW
_DSC0183.ARW

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s10/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 
https://series.ert.gr/heartland/

Μοιράσου το άρθρο: