ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 21:00 

«Miss Fisher’s Murder Mysteries»

Eπεισόδιο 5: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ [Marked for Murder]

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στον παθιασμένο κόσμο του φουτμπόλ στην Αυστραλία του 1929. Όταν η Φράνι ξεκινάει να ερευνά για το χαμένο τυχερό καπέλο ενός προπονητή, ανακαλύπτει έναν άγριο φόνο.
Ο αρχηγός της τοπικής ομάδας βρίσκεται κρεμασμένος με το κασκόλ της αντίπαλης ομάδας. Στην αρχή φαίνεται ότι πρόκειται για μια δολοφονία που προκάλεσε ο φανατισμός.
Η έρευνα τής Φράνι περιπλέκεται από την επιστροφή της πρώην συζύγου του Τζακ, του γοητευτικού μνηστήρα της και από τη στήριξη του Επιτρόπου της Αστυνομίας στην αντίπαλη ομάδα.
Καθώς ανακαλύπτει ένα έγκλημα από το παρελθόν, η Φράνι αποκαλύπτει μέχρι που θα έφταναν κάποιοι άντρες για το παιχνίδι.

vlc-01934
vlc-01929
vlc-01927
vlc-01926
vlc-01923
vlc-01920
Σειρά μυστηρίου αυστραλιανής παραγωγής 2013 που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (Β΄κύκλος)
Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του ’20 της Μελβούρνης. Στην πρώτη σειρά, ένα θέμα που τρέχει είναι η απαγωγή και ο θάνατος της νεότερης αδελφής της Phryne, Janey, όταν ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν ένα τσίρκο, ένα έγκλημα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Phryne, αισθανόμενη ότι έπρεπε να είχε προστατεύσει την αδελφή της.

Πρωταγωνιστούν : Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: