Παρασκευή 29/11/2019, στις 23:00 

«THE JOSHUA PROFILE»
Έτος παραγωγής: (2018)

Ο συγγραφέας Max είναι ένας νομοταγής πολίτης. Καθόλου δεν φαντάζεται ότι θα διαπράξει ένα έγκλημα τόσο εξωφρενικό Ωστόσο, άλλοι άνθρωποι φαίνεται να το γνωρίζουν ήδη και θέλουν να τον σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.
Ο Μax αφήνει την υιοθετημένη κόρη του Jola σπίτι για να εξετάσει ένα περίεργο τηλεφώνημα που παίρνει. Όταν επιστρέφει, βρίσκει την κόρη του λιπόθυμη – το τμήμα νεολαίας τον κατηγορεί για κακοποίηση και θέλει να την απομακρύνει από αυτόν. Φεύγει με τη Jola, αλλά το αυτοκίνητό τους σαμποτάρεται από έναν εξωτερικό χάκερ και έχουν ένα ατύχημα. Ο Max ξυπνά στο νοσοκομείο – δεν υπάρχει κανένα σημάδι της Jola. Έχει απαχθεί; Ποιοι είναι οι μυστηριώδεις διώκτες του; Και ποιος ή τι είναι ο Joshua; Ο Max πρέπει να φτάσει στο όριο για να αποκαλύψει τη συνωμοσία…
Αυτό το θρίλερ ασχολείται με ένα εκρηκτικό θέμα που είναι ήδη τρομακτικά πραγματικό: προληπτική αστυνόμευση .Βασισμένο στο bestseller από τον διεθνώς επιτυχημένο συγγραφέα θρίλερ Sebastian Fitzek.
vlc-01874
vlc-01871
vlc-01870
vlc-01869
vlc-01868
vlc-01867

Σκηνοθεσία: Jochen Alexander Freydank
Παίζουν: Torben Liebrecht, Franziska Weisz, Lina Hüesker

Η ταινία αναρτάται στη διεύθυνση: http://webtv.ert.gr/category/ert3/tenies-mikrou-mikous-ert3/ , την ημέρα προβολής της, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: