Χ.Καραγιαννίδης: “Ως την Πέμπτη θα βρεθεί λύση στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές” (audio)

Αισιόδοξος ότι έως την Πέμπτη θα βρεθεί λύση στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές εμφανίστηκε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, μιλώντας την Τρίτη (21/3/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη.

«Δε μπορεί να επαναληφθεί το 2015. Όταν επαναλαμβάνεται η ιστορία, επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η οικονομία είναι πιο σταθεροποιημένη σήμερα, υπάρχει γνώση από όλους και κανείς δε θέλει να επαναλάβει όσα μας στοίχισαν πάρα πολύ στο παρελθόν» σχολίασε.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι και στον συμβιβασμό υπάρχουν συγκεκριμένα όρια τα οποία, όπως εκτίμησε, δε θα ξεπεραστούν.

Ανέφερε ότι «πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είναι να υπάρξει λύση» προκειμένου «αυτή η προσπάθεια χρόνων να μην πάει χαράμι, να δώσει καρπούς και ελπίδα στην ελληνική κοινωνία».

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική συγγένεια με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη υπογράμμισε: «με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Φαίνεται και από τις δηλώσεις και από το επίπεδο της αρχηγού και των στελεχών». Μάλιστα, ανέφερε σκωπτικά: «εγώ με τον κ. Κεγκέρογλου δε μπορώ να μοιράσω ούτε το οξυγόνο μου».

Τέλος, επεσήμανε την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει – αμέσως μετά τη συμφωνία- ένα στρατηγικό σχέδιο σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει για την κοινωνία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ