«Βήμα σε νέους συγγραφείς» στο Δημ. Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής»

Array

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς αγαπούν το βιβλίο, προωθούν  τη δημιουργικότητα και τη δυνατότητα έκφρασης και στηρίζουν αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της συγγραφής.  Γι’ αυτό το λόγο συνεχίζουν τη δράση «Βήμα σε νέους συγγραφείς» στις 8 Μαΐου 2017 στο Θέατρο «Οδού Χηλής» αφιερωμένη στους νέους λογοτέχνες.

Στις 8 Μαΐου 2017 δίνεται η ευκαιρία σε όσους δημιουργούς το επιθυμούν (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 12) να παρουσιάσουν  το έργο τους. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την  Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο συγγραφέας

  • οφείλει να προσφέρει 1 τουλάχιστον αντίτυπο του έργου του για τον εμπλουτισμό της συλλογής των βιβλιοθηκών.
  • φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παρουσίασης, ο ίδιος ή ο εκδοτικός οίκος με τον οποίο συνεργάζεται (στήσιμο, θέμα, προσκεκλημένοι, φωτογραφίες, κ.λ.π.).
  • οφείλει να ολοκληρώσει την παρουσίαση του εντός 15 λεπτών.
  • Υποχρεούται να συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση https://goo.gl/Etb2tA για τη συμμετοχή στην εκδήλωση «Βήμα σε νέους συγγραφείς» εφόσον ενημερωθεί και αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής.
  • μπορεί να παρουσιάσει βιβλίο οποιασδήποτε κατηγορίας (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, βιβλίο γνώσεων ή βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας κ.λ.π.)
  • πρέπει να έχει εκδώσει το βιβλίο του από το 2010 και μετά.

Η  Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς

  • οφείλουν να τυπώσουν μία αφίσα με το όνομα και το λογότυπο της εκδήλωσης Βήμα σε νέους συγγραφείς, όπου θα αναφέρονται τα ονόματα των συγγραφέων που θα συμμετέχουν, καθώς  και η  ώρα και ο τόπος  που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
  • οφείλουν να προωθήσουν το γεγονός επικοινωνιακά με αποστολή δελτίου τύπου αλλά και αναρτώντας τις σχετικές πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Καλαμαριάς και των Δημοτικών Βιβλιοθηκών.

Η Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι είναι η υπεύθυνη Βιβλιοθήκη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης  Βήμα σε νέους συγγραφείς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση  μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης  2310 421752 ή 2313314491 με την κ. Πετρούλα Βόλτση.

Ώρες επικοινωνίας στη βιβλιοθήκη: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη- Παρασκευή 8.30-15.00 & Τετάρτη 13.00-20.30

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ