Το έγκλημα αγγίζει τα όρια του θρίλερ αν αναλογιστεί κανείς ότι την ώρα που σκότωνε τη μητέρα του ο 48χρονος  μέσα στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν στην Πυλαία γύρω στις 10 χθες το πρωί , ο 76χρονος πατέρας του τον περίμενε κάτω από την πολυκατοικία για να τον οδηγήσει σε προγραμματισμένο ραντεβού με γιατρό στο ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης.

Ο 48χρονος μητροκτόνος αφού γρονθοκόπησε στο πρόσωπο την 71χρονη η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον πίεζε να παίρνει τα χάπια του, άρπαξε μια ζώνη παντελονιού την τύλιξε γύρω από το λαιμό της και την έσφιξε όσο περισσότερο μπορούσε. Μάταια η γυναίκα προσπαθούσε να ξεφύγει.

Μόλις τη σκότωσε πήρε τα κλειδιά του σπιτιού και κατέβηκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε ο πατέρας του που τον οδήγησε σε προγραμματισμένο ραντεβού στο ψυχιατρείο μιας και είχε πάρει εξιτήριο μόλις μια μέρα πριν το έγκλημα.

Όταν πια το μεσημέρι πατέρας και γιος γύρισαν στο σπίτι βρήκαν το άψυχο κορμί της γυναίκας κλήθηκε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής  και η σύλληψη του 48χρονου ήταν πλέον θέμα ωρών.

Ρεπορτάζ: Μαρία Τραυλού

 

Μοιράσου το άρθρο: