Ταυτοποιήθηκε Βούλγαρος που εμπλέκεται σε παράνομη υιοθεσία

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, οδήγησε στην ταυτοποίηση 50χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, που ενέχεται – από τον Οκτώβριο του 2016- στην Κατερίνη.

Η ιστορία της παράνομη υιοθεσίας έχει ως εξής: Ήταν στις 21 Οκτωβρίου όταν  συνελήφθησαν   4 άτομα στην Κατερίνη, για παράνομη υιοθεσία βρέφους.

Πρόκειται για δύο γυναίκες ,36 και 41 ετών , καθώς και για τους βιολογικούς γονείς του βρέφους , μία 32χρονη και έναν 36χρονο, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνονται ακόμα 2 υπήκοοι Βουλγαρίας.

Ειδικότερα , όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 36χρονος μαζί με την 32χρονη η οποία ήταν έγκυος, αρχικά μεταφέρθηκαν και φιλοξενήθηκαν σε διαμέρισμα στην Κατερίνη ιδιοκτησίας της 41χρονης. Η 32χρονη το επόμενο διάστημα, με τη συνδρομή 37χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, γέννησε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Ακολούθως στις 20 Οκτωβρίου του 2016 οι υποψήφιοι Έλληνες θετοί γονείς , με τη συνδρομή άνδρα υπηκόου Βουλγαρίας, μεταφέρθηκαν στην οικία που βρισκόταν η 32χρονη μητέρα και παρέλαβαν το βρέφος, για το οποίο είχαν συμφωνήσει να πραγματοποιηθεί παράνομη υιοθεσία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ το μεσημέρι της επόμενης ημέρας το νεογνό επεστράφη στην μητέρα του από τον παραπάνω άνδρα, με σκοπό να οριστεί νεότερη ημερομηνία παραλαβής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2016, στην παραπάνω οικία στην Κατερίνη , εντοπίσθηκαν η 41χρονη ιδιοκτήτρια, το αλλοδαπό ζευγάρι μαζί με το νεογνό και η 36χρονη, όπου και συνελήφθησαν.Το νεογνό μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου της περιοχής για νοσοκομειακή μέριμνα και προστασία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος