Ανακοινώθηκε το πρώτο όνομα για το  Street Mode Festival που θα διεξαχθεί φέτος για 11η συνεχή χρονιά. Ακριβείς στο ραντεβού τους οι διοργανωτές του μεγαλύτερου φεστιβάλ της Β.Ελλάδας ανακοίνωσαν χθες το πρώτο από τα ονόματα που θα δούμε το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2019 (φέτος θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα αλλά και πάλι Σεπτέμβριο) στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η ska punk μπάντα από την Ισπανία, οι Ska-p επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη μετά από 10 ολόκληρα χρόνια για μία αποκλειστική εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους!

Στην ανακοίνωση του Streetmode, αναφέρεται:«Το ημερολόγιο έγραφε 16 Μαΐου 2009 όταν οι Ska-p official επισκέπτονταν για πρώτη φορά την χώρα μας, για μία και μοναδική εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη. Οι μαρτυρίες των παρευρισκομένων στο γήπεδο του Μακεδονικού μιλούν για μια μαγευτική βραδιά η οποία άφησε ιστορία στα συναυλιακά δρώμενα της πόλης…  Δέκα χρόνια αργότερα οι Ska-P επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη στο πιο ταιριαστό, ως προς την μουσική αλλά και την νοοτροπία τους, εγχώριο festival! O Pulpul μαζεύει την παρέα του, και σας προσκαλεί στο πιο ξέφρενο party, και ταυτόχρονα σε ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, βασισμένο μεταξύ άλλων στους ανατρεπτικούς στίχους τους.

Η προπώληση εκπτωτικών τριήμερων και μονοήμερων early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει αποκλειστικά μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του. Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στο viva.gr 👉https://bit.ly/2W05Vqj και στα καταστήματα Seven Spots και Wind.

Θυμηθείτε εδώ το πρόγραμμα του περσινού επετειακού 10ου Street Mode Festival με πάνω από 120 μουσικά acts, από όλα τα είδη της μουσικής, 6 live stages, after parties, DJ sets, προβoλές ντοκιμαντέρ και όλες τις δράσεις της street κουλτούρας όπως graffiti, breakdance, parkour, skate κ.α.

Μοιράσου το άρθρο: