Στην πρόθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσκαλέσει όλες τις δυνάμεις και τους πολίτες κάτω από την ομπρέλα της, αφήνοντας πίσω το διχασμό, αναφέρθηκε η βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3. Δεσμεύτηκε πως η πολιτική που θα εφαρμόσει η ΝΔ θα έχει στον πυρήνα της τον άνθρωπο, ενώ για τους δημοσίους υπαλλήλους και την αξιολόγηση επισήμανε πως «κανείς δεν έχει να φοβάται τίποτα, εφόσον δεν πατά τον όρκο του και σέβεται το δημόσιο».

Αναφερόμενη στις δομικές μεταρρυθμίσεις και την επαναδιαπραγμάτευση των πρωτογενών πλεονασμάτων, που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξήγησε πως «καθώς μπαίνουμε σε μια περίοδο κανονικότητας και -νομοτελειακά- θα βγούμε από τα μνημόνια, απαιτείται, εφόσον θα είμαστε σε μακρά επιτήρηση, ένα σχέδιο δράσης δικής μας επινόησης και ιδιοκτησίας». «Θα διεκδικήσουμε διάφορα, μεταξύ των οποίων και το θέμα των υψηλών πλεονασμάτων», πρόσθεσε η κ. Παπακώστα.

Για το κάλεσμα της ΝΔ στους πολίτες και τα μέλη της να καταθέσουν τις απόψεις τους μέσω ερωτηματολογίου, εν όψει του προσυνεδρίου την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ανέφερε: «Φεύγουμε από τα κλειστά κομματικά γραφεία για να πάμε στην κοινωνία και να ρωτήσουμε τον κόσμο. Θέλουμε να δούμε τι απήχηση έχει το πρόγραμμά μας και αν απαντά στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Κάνουμε μια σφυγμομέτρηση σε κάθε τομέα, για να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους πολίτες», κατέληξε η κ. Παπακώστα.

Μοιράσου το άρθρο: