Δυόμισι χρόνια μετά την πρώτη παράσταση στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και μετά από σειρά sold out σε θέατρα της Αθήνας και της περιφέρειας, το Πέτρες στις τσέπες του, ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη), για 6 μόνο παραστάσεις.

Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο Σων. Που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα. Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλιγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.

Συντελεστές: Μετάφραση: Αγγελική Κοκκώνη Σκηνοθεσία: Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου Σκηνικά-Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Γαλάνη Βοηθός σκηνοθέτη: Σύρμω Κεκέ
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 17€, 14€
Συνολική Περίοδος Παράστασης: 03/05/2019 έως 12/05/2019
Παρασκευή 3 ΚΑΙ 10 /05/19 21:00
Σάββατο 4 ΚΑΙ 11/05/19 21:00
Κυριακή 5 ΚΑΙ 12 /05/19 20:00

Μοιράσου το άρθρο: