Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας ιατρικές μπλούζες με απειλή όπλου ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για εφοδιασμό ΑΤΜ. 

Οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα και κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου. Εκεί προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο για να διαφύγουν. Καθώς ήταν ώρα αιχμής στο νοσοκομείο ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή. Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν οι δράστες η μία από τις δύο κασετίνες με τα χρήματα τους έπεσε με αποτέλεσμα τα χρήματα να χρωματιστούν. Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του νοσοκομείου οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό. Η ειδική υπηρεσία της Αστυνομίας γνώριζε ότι τα δυο άτομα είχαν σχεδιάσει τη συγκεκριμένη ληστεία. Αστυνομικοί από την Αθήνα παρακολουθούσαν τη δράση των δύο ατόμων.

Μοιράσου το άρθρο: