Κ.Μπαργιώτας: “Λυπηρό που το ΠΑΣΟΚ έκλεισε οριστικά την πόρτα του διαλόγου” (audio)

Για ριζικές αλλαγές στον τρόπο διοίκησης του ελληνικού κράτους και στις σχέσεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα προκειμένου να ανακινηθεί η ελληνική οικονομία έκανε λόγο ο βουλευτής Λάρισας του Ποταμιού Κωνσταντίνος Μπαργιώτας μιλώντας την Τρίτη 13/9 στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη.

«Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ έκλεισε οριστικά την πόρτα του διαλόγου κι αυτό είναι λυπηρό» σημείωσε αναφερόμενος στην ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ ΠΟΤΑΜΙΟΥ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης προσθέτοντας ότι «η ανασύσταση του μεσαίου χώρου είναι μια ιστορική και πολιτική αναγκαιότητα στη χώρα. Η εξισορρόπηση του πολιτικού συστήματος, για το καλό της χώρας, απαιτεί την ύπαρξη μιας μετριοπαθούς, κεντρώας, φιλελεύθερης και φιλοευρωπαϊκής δύναμης η οποία μπορεί να γεφυρώσει τις αντιθέσεις των δύο άκρων».

Ερωτηθείς σχετικά με το ποιος έχει την ευθύνη για το ρήγμα στη μεταξύ τους σχέση υπογράμμισε ότι «η ευθύνη βαραίνει τους πάντες. Βαραίνει όλους μας στο βαθμό που δε μπορούμε να βρούμε μια κοινή συνισταμένη και δε μπορούμε να εκκινήσουμε τη διαδικασία για έναν καινούργιο πολιτικό φορέα στο χώρο του κέντρου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ