Ν.Κεραμέως: “Η ΝΔ είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ανασυντάσσεται” (audio)

Στη “σκιώδη κυβέρνηση” της ΝΔ με σκοπό τον κοινοβουλευτικό έλεγχο των υπουργών, στη διαπραγμάτευση κυβέρνησης –θεσμών με έμφαση στις ομαδικές απολύσεις, αλλά και στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ αναφέρθηκε η βουλευτής Eπικρατείας και τομεάρχης παιδείας, έρευνας και θρησκευμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκη Κεραμέως, μιλώντας τη Δευτέρα (21/11/2016) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη.

«Η ΝΔ είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ανασυντάσσεται, ανακατανέμει ρόλους, αξιολογεί προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη της στο έπακρο και να επιτελέσουν το ρόλο τους που είναι η πάρα πολύ σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Είναι μια λογική “man to man”, δηλαδή για κάθε υπουργό να υπάρχει ένας αντίστοιχος του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα τον ελέγχει σε κάθε του βήμα» εξήγησε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, το οποίο βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο των “θεσμών”, επαναλαμβάνοντας την αντίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη λογική «το υπουργείο να ελέγχει ποιος εκπαιδευτικός παραμένει και πώς αξιολογείται».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ