Επίθεση Κ.Γκιουλέκα στην κυβέρνηση (audio)

Array

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «επικίνδυνη, όχι μόνο γιατί είναι ανίκανη, αλλά γιατί δεν έχει κανέναν μπούσουλα», όπως χαρακτηριστικά είπε, εξαπέλυσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας την Τρίτη (20/12/2016) στην εκπομπή «Πολιτικό Ημερολόγιο» του 102Fm της ΕΡΤ3.

«Καταγγέλλω την κυβέρνηση και τον κ.Τσίπρα ότι βάζουν πάνω από το εθνικό το κομματικό συμφέρον. Ο κ.Τσίπρας με τις συνθήκες που δημιουργεί κάνει έξοδο, φυγή προς τις κάλπες. Εκτιμώ ότι τους προσεχείς μήνες θα στήσει εκλογές», σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας.

Ερωτηθείς για τη στάση της ΝΔ στην τροπολογία για το πάγωμα της εξίσωσης του ΦΠΑ στα νησιά ο κ. Γκιουλέκας τόνισε ότι, «εμείς θα το ψηφίσουμε, αλλά θα το πω ευθέως. Αυτό που διατήρησαν όλες οι κυβερνήσεις στο παρελθόν, το καθεστώς χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά, ο κ. Τσίπρας το εκχώρησε στους δανειστές. Η κοροϊδία πάει σύννεφο και ο κόσμος έχει καταδικάσει τον Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε.

Αναφερόμενος στα πρόσφατα δραματικά γεγονότα σε Άγκυρα και Βερολίνο, ο κ. Γκιουλέκας έκανε λόγο για «ανασφάλεια στη γειτονιά και την ήπειρό μας. Η Ευρώπη δεν είναι όπως ήταν. Η Ελλάδα καλείται να παίξει ρόλο και να παραμείνει μια νησίδα σταθερότητας στην περιοχή. Μην ξεχνάμε ότι και η γειτονιά μας είναι πολύ δύσκολη και αβέβαιη. Και πρέπει, παρά την οικονομική κρίση, πάση θυσία να διατηρήσει τη σταθερότητα η Ελλάδα.

Πρέπει να διαφυλάξουμε ως “κόρη οφθαλμού” το ότι η χώρα μας είναι και παραμένει μια νησίδα σταθερότητας και ασφάλειας. Χρειάζονται ιδιαίτεροι χειρισμοί. Για αυτό στη ΝΔ φωνάζουμε και λέμε ότι θέλουμε τη σύγκλιση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, να συζητήσουμε, γιατί αυτά τα θέματα είναι θέματα που μας ενώνουν και δεν μας χωρίζουν», συμπλήρωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ