Ν. Κεραμέως: “Επικοινωνιακό σόου οι εξαγγελίες για την Παιδεία” (audio)

Array

Για «επικοινωνιακό σόου» και «ψηφοθηρικές εξαγγελίες» έκανε λόγο η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως σχολιάζοντας τις αλλαγές στο χώρο της Παιδείας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη ανέφερε ότι οι συγκεκριμένες εξαγγελίες στοχεύουν στο «να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα εξαιρετικά επώδυνα μέτρα», υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχουν κοστολόγηση ή μελέτη για το που θα βρεθούν τα χρήματα».

«Η κυβέρνηση δε μας είπε ούτε πόσα χρήματα απαιτούνται ούτε πού θα βρει χρήματα για να προσλάβει εκπαιδευτικούς και να λειτουργήσουν νέες δομές. Είναι κενές υποσχέσεις» επεσήμανε εκφράζοντας την εκτίμηση ότι δε θα εφαρμοστούν.

Για τη συμφωνία κυβέρνησης –δανειστών, που θα εισαχθεί τις επόμενες μέρες προς ψήφιση στη Βουλή, εξήγησε ότι «η ΝΔ σύσσωμη θα καταψηφίσει το νέο, 4ο μνημόνιο», ενώ ερωτηθείσα αν η ΝΔ, ως κυβέρνηση, θα προβεί σε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας σημείωσε: «Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ για να πούμε ότι θα τα σκίσουμε όλα. Εμείς θα προβάλλουμε στους δανειστές μια διαφορετική πρόταση, ένα διαφορετικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής που μπορεί πραγματικά να οδηγήσει στην ανάπτυξη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ