Θ. Καράογλου: “Εύχομαι να κλείσει η αξιολόγηση στις 15 Ιουνίου και να επέλθει ηρεμία” (audio)

Array

Την ανάγκη να κλείσει η συμφωνία άμεσα και να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες τόνισε μιλώντας στον 102FM της ΕΡΤ3 ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου. «Εύχομαι να κλείσει η αξιολόγηση στις 15 Ιουνίου και να επέλθει ηρεμία. Πάντως υπάρχουν ευθύνες για την καθυστέρηση και έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας»

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Καράογλου θεωρεί ότι παρά την προσωπική του άποψη και την κομματική θέση για άμεση προσφυγή στις κάλπες, η κυβέρνηση θα προσφύγει σε εκλογές το φθινόπωρο του 2018.

Σχετικά με τη δημιουργία νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό ο κ. Καράογλου τόνισε ότι πρέπει να κινηθούμε στη λογική της αναλογικής χρέωσης και των πλευρικών διοδίων και τέλος σε ερώτηση για τον κίνδυνο τιμωρίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή σημείωσε ότι, «έγινε ένα πρώτο βήμα. Ο Ηρακλής κέρδισε μια μάχη. Πήγε να γίνει ένα έγκλημα. Ευτυχώς το διαιτητικό δικαστήριο έδωσε ομόφωνα δίκιο στον Ηρακλή. Περάσαμε έναν πρώτο σκόπελο, έχουμε έναν ακόμη μπροστά μας, αλλά πιστεύω και εδώ θα δικαιωθεί από το διαιτητικό δικαστήριο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ