Στις 4 σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 22η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης που έχει μοναδικό θέμα την παρουσίαση του απολογισμού πεπραγμένων του 2018 της δημοτικής Αρχής.

Σήμερα για τελευταία φορά ο Γιάννης Μπουτάρης με την ιδιότητα του δημάρχου θα απευθυνθεί στο σώμα παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα της διοίκησής του. Για την τελευταία χρονιά της θητείας του ο Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεργάτες έχουν ετοιμάσει ένα τόμο 118 σελίδων ο οποίος θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης .

Στο τεύχος των 118 σελίδων εκτός από την προσωπική κατάθεση του «Κυρ –Γιάννη» υπάρχουν ενότητες που αφορούν τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, τα οικονομικά του δήμου, το μουσείο ολοκαυτώματος, τις πολιτικές κοινωνικής συνοχής, τον τουρισμό, την ποιότητα ζωής στην πόλη και τη μητροπολιτική ανάπτυξη.

«Όλα όσα πετύχαμε σε κάθε τομέα δράσης του δήμου, αλλά κυρίως η πολιτική που υιοθετήσαμε, η οποία βασίζεται στο όραμα για μια Θεσσαλονίκη εξωστρεφή, ανοιχτή, ανεκτική, φιλική για κατοίκους και επισκέπτες, είναι η παρακαταθήκη που αφήνει στην πόλη η διοίκησή μας. Είναι η βάση στην οποία θα στηριχθεί η Θεσσαλονίκη τα επόμενα χρόνια, ώστε να ανακτήσει το ρόλο που γεωγραφικά και ιστορικά της ανήκει, αυτόν της μητρόπολης των Βαλκανίων και του κέντρου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» καταλήγει ο Γιάννης Μπουτάρης στο τεύχος με τον απολογισμό που θα παρουσιαστεί σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης στις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου.

Διαβάστε αναλυτικά τον απολογισμό εδώ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 6μμ θα ακολουθήσει η 23η Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέματα στα οποία μεταξύ των άλλων περιλαμβάνονται

 • Ανάθεση ελέγχου από ορκωτούς λογιστές χρήσεων 2017 2018 της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (Δ.Ε.Π.Θ.Ε.)
 • Ολοκλήρωση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για το Δήμο Θεσσαλονίκης
 • Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου
  «Επισκευή – συντήρηση – αναβάθμιση ΗΛΜ εγκαταστάσεων Δημαρχιακού
  Μεγάρου και μεγάλων έργων Δήμου Θεσσαλονίκης έτους 2016»
 • Τροποποίηση Τεχνικού Προγράµµατος 2019 µε εγγραφή νέων ενδείξεων λόγω επιχορήγησης του ∆ήµου Θεσσαλονίκης από το πρόγραµµα ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ,
 • – Τροποποίηση και συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 456/02-04-2018 Α.Δ.Σ. για την κατάταξη των
  αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης σε κατηγορίες σύμφωνα με τον
  Ν.4479/2017
 • – «Έγκριση ανάθεσης σύμβασης εκπόνησης μελέτης για την «Διαχειριστική του
  Άλσους Λουτρών Θέρμης»
 • – «Εισηγητική έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.
  ∆ήµου ΘεσσαλονίκηςΒ΄ τριµήνου οικονοµικού έτους 2019».
 • Έγκριση της έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού β’ τριμήνου καθώς και του ετήσιου προγραμματισμού δράσης του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός»

Μοιράσου το άρθρο: