Ο γραμματέας  του ΜΕΡΑ 25,  Γιάνης Βαρουφάκης, δίνει συνέντευξη Τύπου σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, στη 1 μ.μ. στο κτίριο «Νικόλαος Γερμανός» (αίθουσα Α) στο πλαίσιο του Τhessaloniki Helexpo Forum της ΔΕΘ- HELEXPO.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης,  παρουσίασε χθες στη διάρκεια της ομιλίας του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»,  το Αναπτυξιακό Σχέδιο του ΜΕΡΑ 25, ενώ έστρεψε τα πυρά του εναντίον της κυβέρνησης της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum και σε περιορισμένο ακροατήριο πενήντα ατόμων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναφέρθηκε σε ένα «τρισδιάστατο» Αναπτυξιακό Σχέδιο, που, όπως είπε, «δύναται να καταστήσει εφικτό το όραμα μιας Ελλάδας που, εντός πενταετίας, να δικαιούται να ελπίζει στην κοινή, βιώσιμη ευημερία των κατοίκων της – βασικό προαπαιτούμενο για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Ειρήνη στην περιοχή».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ότι «επιδίδονται σε μια ατελείωτη κοκορομαχία η οποία αποκρύπτει την κοινή τους άρνηση της πραγματικότητας»

 

 

Μοιράσου το άρθρο: