Συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων θα επιδιώξει η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, με στόχο τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των συνεδριάσεων του Σώματος. Η κ. Γούλα θα ζητήσει το Σεπτέμβριο τη σύγκληση της διαπαραταξιακής, προκειμένου να προταθούν ιδέες από όλους τους επικεφαλής για το πώς μπορεί να λειτουργεί καλύτερα το δημοτικό συμβούλιο και να αποφεύγονται οι μαραθώνιες συνεδριάσεις.

Με αφορμή πρόσφατη δήλωση του επικεφαλής των «Εντάξει», Σταύρου Καλαφάτη, πως «η διοίκηση Μπουτάρη περνάει μέσα στα άγρια μεσάνυχτα τα πιο σημαντικά θέματα για την πόλη» – όπως αυτά των τραπεζοκαθισμάτων στην Αγίας Σοφίας και στα περίπτερα της Νέας Παραλίας – η κ. Γούλα υποστήριξε πως τα συγκεκριμένα ζητήματα προτάχθηκαν μεταξύ των πρώτων στην ημερήσια διάταξη και πως σε καμία περίπτωση «δεν υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας».

Όσο για τη συνεργασία των τριών γυναικών στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, καθώς τη θέση της αντιπροέδρου κατέχει η Σωσώ Αδαμίδου – Γκιουλέκα από τη μείζονα αντιπολίτευση και της γραμματέως η Ρία Καλφακάκου από την ελάσσονα αντιπολίτευση, ένα πεντάμηνο μετά την εκλογή τους, η κ. Γούλα την χαρακτήρισε «άψογη, χωρίς ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις».

Μοιράσου το άρθρο: