Πρεμιέρα για την Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη Ασβεστοχωρίου

Array

Με δεκάδες σινεφίλ γέμισε και φέτος για δεύτερη χρονιά η ανακαινισμένη αίθουσα Πολιτισμού στο Ασβεστοχώρι στη διάρκεια της πανηγυρικής πρεμιέρας της χειμερινής κινηματογραφικής περιόδου που διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη Ασβεστοχωρίου.
Κατά την πρώτη μέρα της φετινής περιόδου προβλήθηκε η έξοχη «Χορωδία – Boychoir», μία από τις ενδιαφέρουσες ταινίες της περσινής κινηματογραφικής χρονιάς με τη σκηνοθετική υπογραφή του Φρανσουά Ζιράρ και σενάριο του Μπεν Ρίπλεϊ που αποκαλύπτει ότι το εξαιρετικό ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο αρκεί να τολμήσει το όνειρο.
Έως τον Μάρτιο οι σινεφίλ του Ασβεστοχωρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δώδεκα αριστουργήματα του διεθνούς κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων «Το άλικο γράμμα» με την Ντέμι Μουρ και τον Γκάρι Όλντμαν, «Ο παράδεισος είναι μακριά» με την Τζούλιαν Μουρ και τον Ντένις Κουέιντ «Η μέρα της μαρμότας» με τον Μπιλ Μάρεϊ και την Άντι ΜακΝτάουελ, και η ιταλική κωμωδία «Το τέρας» με τον Ρομπέρτο Μπενίνι.
Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των πέντε Κινηματογραφικών Λεσχών μπορείτε να βρείτε στο site του δήμου (www.pilea-hortiatis.gr) και στο fb στο προφίλ που έχει η κάθε κινηματογραφική λέσχη.

Πηγή Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος