Μήνυση για ρύπανση κατά των ΕΛΠΕ κατέθεσε ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

Array

Μήνυση κατά των Ελληνικών Πετρελαίων κατέθεσε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας με αφορμή την εμφάνιση πυκνού μαύρου καπνού, προερχόμενου από τον πυρσό των εγκαταστάσεων των Ελληνικών Πετρελαίων.
Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δροσιά Δημητρίου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα περιβάλλοντος Βασίλη Τσακαλίδη προσήλθε στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, καταγγέλλοντας το φαινόμενο και ζητώντας να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία, ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των ΕΛΠΕ.
Φτάνει πια! Τα όρια της υπομονής και της ανοχής μας έχουν εξαντληθεί! Μετά τα συνεχή επεισόδια δυσοσμίας που έχουν κατακλείσει την ατμόσφαιρα του δήμου μας τους τελευταίους μήνες εκτινάσσοντας τα επίπεδα δυσφορίας του τοπικού πληθυσμού, βρεθήκαμε ενώπιον μιας ακόμη δραματικής κατάστασης με τα μαύρα σύννεφα καπνού να έχουν καλύψει τον ουρανό του δήμου μας. Καλώ όλους τους αρμόδιους φορείς να επιληφθούν εδώ και τώρα αυτού του τόσου σοβαρού ζητήματος που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία, την οποία έχω καθήκον να προασπίζομαι” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος