Ξεκινούν τα μαθήματα υποκριτικής της θεατρικής ομάδας στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Array

Η αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου και η θεατρική ομάδα ενηλίκων, μετά τη μεγάλη επιτυχία της θεατρικής παράστασης «Το Φάντασμα του κυρίου Ραμόν Νοβάρο», ξεκινά τα μαθήματα υποκριτικής για τη νέα θεατρική σαιζόν, δουλεύοντας πάνω σε ένα καινούριο έργο, το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει τα γνωστά, επιτυχημένα μονοπάτια όλων των προηγούμενων επιτυχιών.

Η αυλαία για την παράσταση «Το Φάντασμα του κυρίου Ραμόν Νοβάρο» του Παύλου Μάτεσι σε μια ευρηματική σκηνοθεσία – θεατρική διδασκαλία της Νέλλυς Δελή, και συγκλονιστική ερμηνεία από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου έπεσε την περασμένη εβδομάδα στο Βαφοπούλειο Πνευματικό κέντρο όπου και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Τα μαθήματα της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 21.00 μ.μ. στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στη σκηνοθέτη, Νέλλη Δελή στο τηλεφωνικό νούμερο: 6978157688.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η θεατρική ομάδα, χρειάζεται άτομα που γνωρίζουν την πρακτική τέχνη του ραψίματος, της επιπλοποιίας, της φωτογραφίας, του χειρισμού κονσόλας ήχου κ.α.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος