Συνελήφθησαν 13 άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν 13 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων , κατόπιν σχετικών ενταλμάτων,διενεργούν συστηματικά, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

Πέντε άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται και ένας 44χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη χθες  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτού Αρναίας Χαλκιδικής για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οχτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δύο αντρών, ηλικίας 26 και 27 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.αυτοκίνητο που επέβαιναν εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης και ένας μεταλλικός κορνιοποιητής (τρίφτης).
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος