Νέοι κύκλοι μαθημάτων από την ΚΕ.ΔΗ.Θ

Array

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα μαθήματα των νέων κύκλων που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕ.ΔΗ.Θ.), ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ενότητες  οροφοκομίας – διαχείρισης λινοθήκης, ηλεκτρονικών υπολογιστών για αρχάριους, Μέσης και Τρίτης Ηλικίας καθώς και εκμάθησης Web Radio (διαδικτυακού ραδιοφώνου).

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης – Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144), κατά τις ώρες 8.00 έως τις 20.00.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΝΟΘΗΚΗΣ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 30 ωρών, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, με ένα τμήμα, που θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 09.00 έως τις 12.00. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 200 ευρώ.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ενότητες σχετικές με την καθαριότητα δωματίου, μπάνιου και κοινόχρηστων χώρων, την ενδυμασία, την εμφάνιση και τη συμπεριφορά προς τους πελάτες και τη συνεργασία με τους συναδέλφους. Περισσότερα στοιχεία ΕΔΩ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 24 ωρών, θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου 2017 με δύο τμήματα, που θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 09.00 έως τις 11.00 καθώς και κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 11.00 έως τις 13.00. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τις ενότητες επεξεργασίας κειμένου (word), βασικών γνώσεων και εφαρμογών διαδικτύου και λειτουργικών συστημάτων. Περισσότερα ΕΔΩ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου 2017, με δύο τμήματα που θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, κατά τις ώρες 11.00 έως 14.00, καθώς και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 15.00 έως 17.00. Παράλληλα, από Δευτέρα έως και Πέμπτη θα είναι διαθέσιμα online δίωρα  e-learning, κατά τις ώρες 15.00 έως 17.00.

Οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν την τεχνική του web radio, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να παρουσιάσουν δικές τους μουσικές εκπομπές στο radiolaia.blogspot.gr. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 200 ευρώ. Περισσότερα ΕΔΩ

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)

Πηγή:Δήμος Θεσσαλονίκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος