Η Ελλάδα φαίνεται να έχει αλλάξει σελίδα, τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας για την θετική πορεία της οικονομίας το τελευταίο διάστημα, στη συζήτηση που διοργανώνει το Athens Democracy Forum σε συνεργασία με τους New York Times στο Ζάππειο Μέγαρο. Τόνισε ότι αν υπάρξει πλεόνασμα θα δοθεί για την υποστήριξη των πολιτών και ότι η Ελληνική κοινωνία ωρίμασε και κατάλαβε ότι ο λαϊκισμός δεν προσφέρει τίποτα. Στην ανοιχτή συζήτηση πήραν μέρος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρθρογράφος των ΝΥΤ Roger Cohen.  Παρακολουθήσατε απευθείας τη συζήτηση.

Αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός στην θετική πορεία της οικονομίας το τελευταίο διάστημα και όπως είπε, η Ελλάδα φαίνεται να έχει αλλάξει σελίδα. Τόνισε ότι αν υπάρξει πλεόνασμα θα δοθεί για την υποστήριξη των πολιτών και ότι η Ελληνική κοινωνία ωρίμασε και κατάλαβε ότι ο λαϊκισμός δεν προσφέρει τίποτα.

Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση που γίνεται μια φορά το χρόνο με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Δημοκρατίας και συμμετέχουν, αξιόλογοι εισηγητές από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και οικονομικό χώρο απ’ όλο τον κόσμο. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί πλέον θεσμό για την Αθήνα και συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή της Ελλάδας, ως γενέτειρα της Δημοκρατίας, διεθνώς.

Μοιράσου το άρθρο: