«Πολλοί είναι οι νεκροί» από την ένοπλη επίθεση σε εμπορική ζώνη του Τέξας, μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο τη διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου, σύμφωνα μάλιστα με την οποία οι ύποπτοι έχουν συλληφθεί. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Ελ Πάσο, για την επίθεση σε εμπορική ζώνη του Τέξας, «πολλές πληροφορίες συγκλίνουν ότι άνοιξαν πυρ πολλοί δράστες με όπλα». Μεταξύ 15 με 20 είναι ο αριθμός των θυμάτων, πιθανώς και νεκροί, σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνήτη της αμερικανικής Πολιτείας. Πολλά είναι τα θύματα, αναφέρει και το τοπικό μέσο ενημέρωσης KTSM9, κάνοντας λόγο για «πολλαπλή» ένοπλη επίθεση/

«Συναγερμός για ένοπλη επίθεση. Παραμείνατε μακράν του εμπορικού κέντρου Σιέλο Βίστα», αναφέρεται στο προειδοποιητικό μήνυμα που διέδωσε μέσω Tweeter η αστυνομία, λίγο μετά τις 20.00 (ώρα Ελλάδος).

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία για τον έλεγχο των όπλων, εκρηκτικών, καπνού και οινοπνευματωδών (ATF) στο Ντάλας ανακοίνωσε πως έσπευσαν ενισχύσεις για να συνδράμουν την αστυνομία του Ελ Πάσο.

Μία γυναίκα, που μόλις έκανε τα ψώνια της σε σουπερμάρκετ της αλυσσίδας Walmart, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως άκουσε κάτι σαν «πυροτεχνήματα» την ώρα που αναζητούσε μία θέση στάθμευσης.

«Κατευθύνθηκα προς την έξοδο. Είδα έναν άνδρα με μαύρο μπλουζάκι και παντελόνι παραλλαγής να κρατά κάτι που έμοιαζε με όπλο. Στόχευε τον κόσμο και πυροβολούσε σε ευθεία βολή εναντίον του. Είδα τρεις, ή τέσσερις, να πέφτουν», τόνισε η ίδια γυναίκα ονόματι Βανέσα.

ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Ζέτα Κονταξή

Μοιράσου το άρθρο: