Ένοχο σύμφωνα με το κατηγορητήριο έκρινε σήμερα Παρασκευή το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τον συνταξιούχο που καταγγέλθηκε από παρέα 4 κοριτσιών για ανάρμοστη συμπεριφορά και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 45 μηνών χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και έτσι οδηγείται στις φυλακές. 
Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και για τις δύο κατηγορίες, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και της απειλής κατά συρροή.
Στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσαν οι γονείς των κοριτσιών αλλά και ένα από τα τέσσερα κορίτσια, περιγράφοντας την συμπεριφορά του συνταξιούχου, που τις έκανε να προχωρήσουν στην καταγγελία. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε ότι έκανε κάτι ανάρμοστο, ωστόσο δεν έπεισε το Δικαστήριο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κατηγορείται ότι ακολουθούσε για αρκετή ώρα μια παρέα κοριτσιών σε περιοχή του Ηρακλείου, ενώ φέρεται να προχώρησε και σε ανάρμοστες κινήσεις με επίκεντρο τα γεννητικά του όργανα.

Τα κορίτσια ενημέρωσαν τους γονείς τους και την αστυνομία και ο ηλικιωμένος συνελήφθη αμέσως και δικάστηκε στο Αυτόφωρο δικαστήριο.

Μοιράσου το άρθρο: