ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

«Τηρείται το χρονοδιάγραμμα για την επένδυση στο Ελληνικό» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαστε απολύτως μέσα στο χρονοδιάγραμμά μας για την έκδοση των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων. Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι στόχος είναι να εκδοθούν μέχρι τέλος Αυγούστου και μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχουν εκδοθεί. Ήταν τρομερές οι εκκρεμότητες που είχαν απομείνει. Η εικόνα που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση ότι όλα είχαν λυθεί, ήταν απολύτως ψευδής. Ήταν ένα χάος. Με τον ρυθμό που κινούνταν, ήθελαν άλλα 50 χρόνια για να το προχωρήσουν», επεσήμανε ο υπουργός.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για την επένδυση στο καζίνο, ο διαγωνισμός θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου.

«Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα. Εφόσον υπάρχει κατακύρωση στον έναν από τους δύο, ως φαίνονται σήμερα, ενδιαφερόμενους επενδυτές, αμέσως μετά εκδίδεται και η τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση. Αμέσως μετά προχωράει ο επενδυτής στην καταβολή προκαταβολής και του παραδίδουμε το χώρο για να βάλει τις μπουλντόζες θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου» σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι αντίστοιχα γρήγορα βήματα γίνονται και για τις επενδύσεις στο Λιμάνι του Πειραιά και στην περιοχή Αφάντου στη Ρόδο.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Θάνος Τσίρος

Μοιράσου το άρθρο: