Το Κερατσίνι επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στο Δημαρχείο, όπου τον υποδέχθηκε ο νεοκλεγείς δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρετάκος.

Ο αρχηγός της ΝΔ συζήτησε με τον κ. Βρεττάκο για τα αποτελέσματα των εκλογών στον δήμο, αλλά και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή. «Την επόμενη μέρα, ειδικά για μεγάλα έργα, τα οποία χρειάζονται και τη σφραγίδα του κράτους, εμείς θα είμαστε αρωγοί» είπε χαρακτηριστικά στον κ. Βρεττάκο ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε μαζί με τον κ. Βρεττάκο την περιοχή των Λιπασμάτων, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελεί σύντομα έναν πόλο έλξης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε τους δρόμους του Κερατσινίου και συνομίλησε με πολίτες. Ένας εξ αυτών είπε στον πρόεδρο της ΝΔ ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη: «υπάρχει πολλή δουλειά για μας, για να δημιουργήσουμε δουλειές για όλους».

Όπως αναφέρει η Πειραιώς, το Κερατσίνι είναι από τους λίγους δήμους της Αθήνας στους οποίους δεν επικράτησαν υποψήφιοι υποστηριζόμενοι από τη ΝΔ. Ο κ. Βρετάκος εξελέγη με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός- σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση – που από μόνο του σηματοδοτεί την δέσμευση του κ. Μητσοτάκη, να συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: