Η τελευταία πράξη του δράματος στην τραγωδία της Πιερίας γράφεται σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης, όπου θα γίνει η κηδεία μητέρας και κόρης, που σκοτώθηκαν πέφτοντας με το αυτοκίνητο σε χαράδρα 120 μέτρων.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και σύζυγος και οι δυο κόρες και αδερφές της άτυχης μητέρας και της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι με την τραγική κατάληξη. Οι δύο γυναίκες, που αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου, εντοπίστηκαν νεκρές, εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους. Έφεραν πολλαπλές τραυματικές κακώσεις σε κεφάλι, κορμό και άκρα και είχαν αιφνίδιο θάνατο, απόρροια του τροχαίου δυστυχήματος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.
Η μία σορός βρισκόταν 3 μέτρα από το όχημα και η δεύτερη σορός δύο μέτρα και ήταν μέσα στο νερό. Για την ανάσυρσή τους από τη χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας, επιχείρησαν πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ.

Η έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα παρέκλινε της πορείας του συνεχίζεται, ενώ η Εγκληματολογική συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο.

Πηγή: ΕΡΤ1

Σχετική είδηση: Ιατροδικαστής: Αιφνίδιος ο θάνατος μητέρας και κόρης που βρέθηκαν σε χαράδρα στην Πιερία (video)

Μοιράσου το άρθρο: