Νέες πληροφορίες για πιθανή σεξουαλική επίθεση του Κρίστιαν Μπρούκνερ, βασικού ύποπτου για την τραγική τύχη της μικρής Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, έρχονται σπό τις γερμανικές Αρχές.

Αρκετά επιβαρυμένο είναι το ποινικό μητρώο του 43χρονου, καθώς έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικές επιθέσεις σε ενήλικα άτομα αλλά και παιδιά, ενώ το 2005 καταδικάστηκε για το βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας κοντά σε περιοχή όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Μία κοπέλα από τη Γερμανία, ηλικίας 23 χρόνων, υποστηρίζει ότι στο πρόσωπο του Μπρούκνερ αναγνώρισε τον άνθρωπο που πριν από 13 χρόνια, τον Απρίλιο του 2007, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε μια παραλία στην Πορτογαλία, λίγες εβδομάδες πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν, στις 3 Μαΐου, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τη νέα μάρτυρα, όταν ήταν 10 ετών και βρισκόταν στην παραλία Σαλέμα, ο Κρίστιαν Μπρούκνερ την απομόνωσε και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της πριν ο αδελφός και ο πατέρας της κοπέλας αρχίσουν να τον κυνηγούν, μην καταφέρνοντας ωστόσο να τον πιάσουν.

Η παραλία στην οποία διαδραματίστηκε το περιστατικό, σύμφωνα με την 23χρονη πλέον Γερμανίδα, απέχει περίπου 4 χιλιόμετρα από την Πράια Ντα Λουζ, όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν Μακάν, σε ηλικία τριών ετών.

Οι εισαγγελικές Αρχές της Γερμανίας άνοιξαν και πάλι την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν την περασμένη άνοιξη ενώ ο 43χρονος ύποπτος αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση, για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι γερμανικές Αρχές, οι οποίες συνέδεσαν τον ύποπτο με την μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Βρετανής, έχουν «συγκεκριμένες ενδείξεις» που τις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το κορίτσι πέθανε λίγο μετά την εξαφάνισή του, ωστόσο ο δικηγόρος του υπόπτου επιμένει στην αθωότητα του πελάτη του αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΠΗΓΗ:CNN

Μοιράσου το άρθρο: