Κάνε ότι Κοιμάσαι ΙΙ

#KaneOtiKoimasai

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη | 21:45

Η Πέρσα δυσκολεύει την έρευνα της Αστυνομίας στην προσπάθειά της να προστατέψει τις μαθήτριές της από τον άνθρωπο που έβαλε την κάμερα στα αποδυτήρια. Ο Μάκης επιμένει να εξασφαλίσει τη στήριξη του Ίκαρου για να προστατέψει την ενδεχόμενη εμπλοκή του Χρήστου στη συμμορία ανηλίκων που σκότωσε τον μαθητή.

Γιατί λιποθυμά ο Λάμπης στην παρουσίαση των υποτροφιών του ιδρύματος του Δαμασκηνού; Ποιος προσπαθεί να τον καθησυχάσει; Ο Χρήστος προσπαθεί να διεισδύσει στη συμμορία, ζητώντας τη βοήθεια του Σταύρου, ο οποίος δεν ανοίγει τα χαρτιά του και δεν θέλει να έχει σχέσεις με αυτό.

Ο Νικόλας υποστηρίζει ότι η πιθανή κατάθεση της Έφης θα είναι σημαντική στην έρευνα για το ρόλο του γιου του Δαμασκηνού το βράδυ που σκοτώθηκε ο μαθητής, και τον φέρνει σε ένταση με την Πέρσα. Η Δάφνη από την άλλη προσπαθεί να αποτρέψει την κόρη της από μία τέτοια κατάθεση.

Η Μπετίνα νιώθει άχρηστη και παραιτείται από την πιθανότητα να βρει κάποια δουλειά. Γιατί προσπαθεί ο Δαμασκηνός να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υπομονή του Ίκαρου; Τι θα κάνει ο Αχιλλέας όταν η Πέρσα του αποκαλύπτει ότι κάποιος κατέγραφε τα παιδιά στα αποδυτήρια;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS