Οι “Προοπτικές Ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού στο Δήμο Δελφών, Μέσω της Πραγματοποίησης Ποδοσφαιρικού Τουρνουά” θα είναι το θέμα  επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει ο Αστέρας Ιτέας. 

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Sport Management) και του Δήμου Δελφών.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας. Φορείς διοίκησης, παροχής υπηρεσιών, ιδιωτικοί και κοινωνικοί, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα καινοτόμο και πρωτοπόρο για την περιοχή project.  Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, φορείς του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Δελφών, του Αστέρα Ιτέας και της ΕΠΣ Φωκίδος.

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της έρευνας και των ευρημάτων, που διεξήχθησαν από την ερευνητική ομάδα του του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), με στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Nίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: