Χανιά: Βάλια Βαγιωνάκη: Δεν υπάρχει αντιπαράθεση με θεσμικούς φορείς του νομού(audio)

«Ο θεσμικός μου ρόλος δεν είναι να έρχομαι σε αντιπαράθεση με φορείς των Χανίων» ανέφερε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη, με αφορμή δηλώσεις του δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ο οποίος έκανε λόγο παρασυνάξεις και πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες παλιές εποχές, μετά την πρόσφατη συνάντηση της βουλευτή με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Δ.Ε Βάμου, χωρίς την παρουσία του Δημάρχου.
Όπως είπε η κ. Βαγιωνάκη, η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της οργάνωσης Αποκορώνου του Συριζα και πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να απαντήσει σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με το θεσμικό της ρόλο. Σε ό, τι αφορά κάποια δημοσιεύματα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, για το συγκεκριμένο θέμα, η κ. Βαγιωνάκη υποστήριξε ότι εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν και αυτούς που δίνουν τις πληροφορίες.
Όσον αφορά τα προβλήματα που προκάλεσε η τελευταία κακοκαιρία, που έπληξε το νομό Χανίων, η κ. Βαγιωνάκη ανέφερε ότι έχει επαφές και επικοινωνία με την Περιφέρεια και τα αρμόδια υπουργεία ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αποζημίωση των πληγέντων. «Η δικιά μου η υποχρέωση ως βουλευτή είναι να προβάλω τα προβλήματα των πολιτών και των φορέων του νομού, γιατί πέρα από κυβερνητική βουλευτής, είμαι και εκπρόσωπος των πολιτών του νομού», πρόσθεσε.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Βαγιωνάκη:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος