Στην Κρήτη έφτασε χθες το βράδυ ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος θα επισκεφτεί τους 4 νομούς του νησιού και θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς τουριστικούς φορείς και με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ΄ότι «Μεταφέρουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ασφάλειας και δείχνουμε αντανακλαστικά», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη «αποδραματοποίησης του ελέγχου» που γίνεται για την προστασία από τον κορωνοϊό.

«Ευθύνη όλων τα ξενοδοχεία καραντίνας για να έχουμε τουρισμό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε και στο σύστημα υγείας, τονίζοντας ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στην ιατρική κοινότητα: « «Εμπιστευόμαστε τους γιατρούς. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα», δήλωσε επίσης ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις διαμαρτυρίες και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον τουρισμό. «Για να στηριχθούν οι εργαζόμενοι πρέπει ο τουρισμός να σταθεί στα πόδια του. Κι είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνει. Καταλαβαίνω την αγωνία όλων κι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε», υπογράμμισε ο Υπουργός, ο οποίος νωρίτερα είχε συνάντηση και με εκπροσώπους των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, παρουσία και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιου Βοργιά.

Μοιράσου το άρθρο: