Την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Μανούσου Βολουδάκη προκάλεσε η ρίψη μαύρης μπογιάς στην είσοδο του γραφείου του τη νύχτα της Κυριακής.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, αναφέρθηκε στους «γνωστούς – άγνωστους» που όπως ανέφερε δρουν μόνο τη νύχτα, οι οποίοι τον στοχοποίησαν λόγω της τοποθέτησής του για την έξωση της Rosa Nera από το κτήριο της Μεραρχίας. Παράλληλα, ο κ. Βολουδάκης άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στον κ. Πολάκη, για την υποστήριξη των καταληψιών.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βολουδάκη:

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι γνωστοί «άγνωστοι», πέταξαν μπογιές στην είσοδο του πολιτικού μου γραφείου. Μεγάλο ανδραγάθημα!
Έτσι απάντησαν στην τοποθέτησή μου για την έξωση της Rosa Nera από το κτήριο της Μεραρχίας. Ούτε θα με πτοήσουν, ούτε θα με φιμώσουν οι θρασύδειλοι! Πιο δυνατά τώρα θα φωνάξω: Επιτέλους οι νόμοι εφαρμόζονται, η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. (Αυτή η δήλωση τους ενόχλησε).
Δεν πτοούνται ούτε οι συνεργάτες μου, ούτε η οικογένειά μου. Οι ίδιοι «κύκλοι» πριν χρόνια είχαν σπάσει πόρτα και παράθυρα στο γραφείο μου. Και τότε δεν πτοηθήκαμε, και τότε δεν υποχωρήσαμε. Εμείς είμαστε εδώ και κινούμαστε στο φως, αυτοί κρύβονται στα σκοτάδια!
Υ.Γ. Να τους χαίρεται τους «λεβέντες» ο ΣΥΡΙΖΑ, που δια του γνωστού κ.Πολάκη τους υποστηρίζει! Έτσι κι αλλιώς, σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους: σε κάτι τέτοιους μόνο απευθύνονται..

Ακούστε τη συνέντευξη:

Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου / Ηλ. Επεξεργασία: Γ. Βλαζάκης

Μοιράσου το άρθρο: