Τεράστια είναι η ταλαιπωρία των οδηγών στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης, στο ύψος της κατολίσθησης στα Μεγάλα Χωράφια, μετά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε εφαρμογή, για την ολοκλήρωση των έργων που εκτελούνται στο σημείο. Οι δύο λωρίδες έγιναν μία, ενώ η κίνηση ρυθμίζεται με φανάρια. Η διέλευση των οχημάτων γίνεται εκ περιτροπής με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα.
Αλλαγή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ζητά η Αντιπεριφέρεια
Το απόγευμα της Παρασκευής η Αντιπεριφέρεια εξέδωσε ανακοίνωση προς ενημέρωση, όπως αναφέρεται, όλων των πολιτών, αλλά κυρίως των οδηγών και επιβατών που υπέστησαν πολύωρη ταλαιπωρία λόγω των έργων που εκτελεί το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ) στον ΒΟΑΚ για την οριστική αποκατάσταση στη θέση Μεγάλα Χωράφια. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων ζήτησε από την οικεία Αστυνομική Διεύθυνση να ανακαλέσει άμεσα την άδεια για την κυκλοφοριακή ρύθμιση και σήμανση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.
Το Υπουργείο και ο ανάδοχος του έργου, σε συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις, θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη χρονική περίοδο για την ολοκλήρωσή του, που δεν θα προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία του ΒΟΑΚ, όπως έγινε σήμερα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο: