Εκδήλωση ενημέρωσης, καθώς και επικοινωνίας με παλιά και νέα μέλη, διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 9:00 μ.μ., στα γραφεία του κόμματος (Νεάρχου 36). Η ενημέρωση είναι ανοιχτή, ενώ θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν ο Γραμματέας της Κ.Ε., Πάνος Σκουρλέτης και ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων καλεί τα νέα του μέλη και τους φίλους του κόμματος, να τα ενημερώσει για την οργάνωση και το κόμμα, να συζητήσουν μαζί τους για το νέο πολιτικό σκηνικό και να τα καλωσορίσει με ένα ποτήρι κρασί

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου τον ΣΥΡΙΖΑ στήριξε μια πλατιά συμμαχία πολιτών που επιχείρησε να ανακόψει την πορεία των νεοσυντηρητικών της ΝΔ προς την εξουσία. Στις εκλογικές επιτροπές, στις εξορμήσεις και στις εκδηλώσεις έδωσαν το παρόν πολλοί και πολλές που εμπιστεύτηκαν το κόμμα μας ως φορέα αντίστασης στην παλινόρθωση. Κατά την εκλογική εκστρατεία αλλά και αμέσως μετά, πολλοί ήταν οι πολίτες που ισχυροποίησαν ήδη τους δεσμούς τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία καθώς έγιναν μέλη του κόμματος, μια διαδικασία εγγραφών που είναι σε εξέλιξη.
Αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα μαζικό κόμμα με ρίζες και απήχηση σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά.
Δικαιούνται όλοι οι πολίτες που στηρίζουν το εγχείρημα να αποκτήσουν λόγο στο κόμμα και πλήρη δικαιώματα συμμετοχής και ψήφου.
ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων καλεί τα νέα του μέλη και τους φίλους για:
• να τα ενημερώσει για την οργάνωση και το κόμμα μας
• να συζητήσουν μαζί τους για το νέο πολιτικό σκηνικό
• να τα καλωσορίζει με ένα ποτήρι κρασί
Η ενημέρωση είναι ανοιχτή και θα γίνει την
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 Αυγούστου, ώρα 9:00 μ.μ.
στα γραφεία του κόμματος (Νεάρχου 36)
Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν
ο Γραμματέας της Κ.Ε., Πάνος Σκουρλέτης
ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης
Από το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Μοιράσου το άρθρο: