Ένα απίστευτο περιστατικό εργοδοτικής αυθαιρεσίας, δημοσιοποίησε η διευθύντρια του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων, Ευαγγελία Σαρρή, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με όσα ανάφερε η κ. Σαρρή, οι εργοδότες μαθητών που φοιτούσαν στο εσπερινό ΓΕΛ Χανίων και σκόπευαν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις, δεν έδωσαν άδεια, αλλά και οι συνάδελφοί τους δεν τους διευκόλυναν ώστε να αλλάξουν βάρδια και να μπορέσουν οι υποψήφιοι να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Όπως είπε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων, η κ. Σαρρή, από τους 7 υποψηφίους του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων, μόνο δύο κατάφεραν τελικά να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε η διευθύντρια στην συμπεριφορά των συναδέλφων τους, οι οποίοι δεν διευκόλυναν τους υποψήφιους, προκειμένου να γίνει αλλαγή βάρδιας και να μπορέσουν να εξεταστούν.
«Οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ. Χανίων κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπάθησαν όλη τη χρονιά να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές», τονίζει η κ. Σαρρή και προσθέτει:

«Μετά την δουλειά αν και κουρασμένοι παρακολούθησαν τα μαθήματα ενισχυτικής που έκαναν οι συνάδελφοι. Όμως σήμερα μόνο δύο συμμετείχαν στις εξετάσεις.

Δυστυχώς στους υπόλοιπους οι εργοδότες τους δεν τους επέτρεψαν να αλλάξουν βάρδια για να μπορέσουν να δώσουν. Προσοχή, αλλαγή βάρδιας όχι άδεια.

Να επισημάνω ότι την ίδια αρνητική στάση είχαν και οι συνάδελφοί τους. Μόνο ντροπή και οργή γι αυτή την κατάσταση>

Ούτε να σχολιάσω δεν μπορώ…Ντροπή!»
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Σαρρή:

Μοιράσου το άρθρο: