Σε φυλάκιση 4 ετών, χωρίς αναστολή, και στην καταβολή προστίμου ύψους 25.000, ευρώκαταδικάστηκε η 38χρονη Χανιώτισσα που κατηγορούνταν για απάτες σε βάρος συμπολιτών μας, με το πρόσχημα της στήριξης σε άπορες οικογένειες. Η 38χρονη με το πρόσχημα της προσφοράς βοήθειας σε τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 17, 10 και 2 χρόνων, και την γιαγιά τους, κατάφερνε και αποσπούσε χρηματικά ποσά από συμπολίτες μας. Όπως αποδείχτηκε, είχε παρουσιάσει την μητέρα της, ως την γιαγιά των τριών ανήλικων παιδιών, ενώ τα παιδιά αφενός δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, αφετέρου οι οικείοι τους δεν γνώριζαν ότι τα παρουσίαζαν ως μέλη άπορης οικογένειας. Ακολούθησε η σχετική καταγγελία στην αστυνομία και η σύλληψη της 38χρονης η οποία στις 27 Νοεμβρίου οδηγήθηκε με την διαδικασία του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα, από όπου ζήτησε και πήρε αναβολή, για χθες Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Στη χθεσινή διαδικασία στο δικαστήριο στα Χανιά, η γυναίκα δεν έδωσε το «παρών», αλλά εκπροσωπήθηκε μόνο από την δικηγόρο της.

Μάλιστα, είχε στηθεί και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της “γιαγιάς και των εγγονών της” που σύμφωνα με την 38χρονη ζούσαν με… ζαχαρόνερο!

Στο μεταξύ και με δραστηριοποίηση της Χανιώτισσας που εξαπατήθηκε αρχικά, είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια για να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία και καταθέσεις από όλους όσοι κατέθεσαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό ή προσέφεραν ρούχα και τρόφιμα προκειμένου να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο το μέγεθος της εξαπάτησης.

Μοιράσου το άρθρο: