Στάση εργασίας από τις 10:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι έχει προκηρύξει για την Τετάρτη ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Χανίων, εν αναμονή της έκδοσης  απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων σε όλους τους Δήμους του Νομού Χανίων ομόφωνα αποφάσισε και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στη Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, ημέρα κατά την οποία το Δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του για τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί όλη η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που έδινε εντολή να βγουν στους δρόμους τα τάγματα εφόδου για να τρομοκρατήσουν και να ασκήσουν βία σε βάρος μεταναστών, συνδικαλιστών και αγωνιστών ήρθε η ώρα επιτέλους να καταδικαστούν.

Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα, μεταξύ των οποίων και η Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α., βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τους φασίστες και έχουν στις βασικές τους προτεραιότητες την υπεράσπιση της ενότητας των εργαζόμενων ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Αγοράς.

Μοιράσου το άρθρο: