Πέντε χιλιάδες γάντια μίας χρήσης και 2 ψηφιακά ανέπαφα θερμόμετρα πρόσφερε ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Χανίων στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού. Σε ευχαριστήριο μήνυμα η Ένωση τονίζει ότι θα μοιραστούν στους αστυνομικούς ως συνέχεια της προσπάθειας να θωρακιστούν με  υγειονομικό υλικό το οποίο είτε προμηθεύτηκαν από το ελεύθερο εμπόριο, είτε εξασφάλισαν μέσω χορηγιών.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Ως  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ευχαριστούμε θερμά, δημοσίως, το Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Χανίων και συγκεκριμένα την Πρόεδρο κ. Μαρία Χελιουδάκη καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ευγενική τους χορηγία προς το Σωματείο μας.

Η Ένωσή μας, εν συνεχεία θα διαμοιράσει στους συναδέλφους μας τα γάντια αυτά, ως συνέχεια της προσπάθειάς μας να τους θωρακίσουμε με  υγειονομικό υλικό το οποίο είτε προμηθευτήκαμε από το ελεύθερο εμπόριο, είτε εξασφαλίσαμε μέσω χορηγιών.

Η συγκεκριμένη χορηγία μόνο συγκίνηση προκαλεί, βλέποντας ελληνικές οικογένειες τριτέκνων, οι οποίες σίγουρα έχουν περισσότερες ανάγκες από τις υπόλοιπες, να δωρίζουν υγειονομικό υλικό στους συναδέλφους μας από το υστέρημά τους.

Ως φαίνεται η μοναδική ελληνική λέξη που δεν μεταφράζεται στην Αγγλική… το «φιλότιμο» …ζει και βασιλεύει …

Οφείλουμε να προχωρήσουμε!

Μοιράσου το άρθρο: