Το μουσικό σχήμα ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει την δισκογραφική του δουλειά στα Χανιά, την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 8.30 το βράδυ στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, στο Νεώριο του Μόρο.
Ο δίσκος « Από την άκρη των ακριώ » είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του μουσικού σχήματος ΜΙΤΟΣ, που αποτελείται από τους μουσικούς Αλέξανδρο Ιερωνυμίδη (λύρες, τραγούδι), Μαρία Πλουμή (στεριανό λαούτο, τραγούδι) και Γιάννη Χίνο (κρητικό λαούτο, σάζι, κιθάρα, τραγούδι).

Με λιτό και ανεπιτήδευτο ήχο, ο ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει δημοτικά τραγούδια, ακριτικά, ερωτικά και παραλογές, ξετυλίγοντας τον μίτο από το χτες στο σήμερα.

Ο δίσκος αυτός είναι η πρώτη μουσική παραγωγή της εταιρείας Vamos Art & Thought, που εδρεύει στην κωμόπολη Βάμος του νομού Χανιών, με υπεύθυνο τον Γιώργο Χατζηδάκη.
Σήμερα στο στούντιο της ΕΡΤ Χανίων βρέθηκαν οι μουσικοί Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης, Γιάννης Χίνος και ο διευθύνων σύμβουλος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Vamos Art & Thought Γιώργος Χατζηδάκης και μίλησαν για την προσπάθειά τους, για τις δυσκολίες, αλλά και τα επόμενα βήματα της μουσικής παρέας από το Βάμο.

Ακούστε τη συζήτηση:

Μοιράσου το άρθρο: