Σε ισχύ από την Πέμπτη 10/10 οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε πολλούς δρόμους στο κέντρο των Χανίων για την τοποθέτηση δικτύου οπτικών ινών, με στόχο την εξασφάλιση υψηλών ταχυτήτων και καλύτερης ποιότητας πρόσβαση στο διαδίκτυο για 1.605 κτίρια, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για επτά μήνες, έως την 1/5/2020, ενώ οι εργασίες θα εκτελούνται σε συνεννόηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, λόγω των παράλληλα εκτελούμενων έργων οδοποιίας.

Η ανακοίνωση:

Σε ισχύ από την Πέμπτη 10/10 οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση του έργου “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ (NGA) ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ”
Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από την υπ΄ αριθμ. 591 Ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ξεκινά από την Πέμπτη 10/10/2019 η εφαρμογή των μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας για την εκτέλεση του έργου “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ (NGA) ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ” από τον Ο.Τ.Ε. Α.Ε.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για επτά μήνες, έως την 1/5/2020, ενώ οι εργασίες θα εκτελούνται σε συνεννόηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, λόγω των παράλληλα εκτελούμενων έργων οδοποιίας.
Όπως επισημαίνεται από τον ΟΤΕ Α.Ε. στόχος του έργου, που προβλέπει την κατασκευή 44 φρεατίων και την τοποθέτηση 20 καμπινών, είναι η εξασφάλιση υψηλών ταχυτήτων και καλύτερης ποιότητας πρόσβαση στο διαδίκτυο για 1.605 κτίρια, δίνοντας τη δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο οπτικών ινών σε 6.148 οικιακούς και 1.669 εμπορικούς πελάτες.
Επισυνάπτεται η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων με τις οδούς, όπου προβλέπεται να εκτελεστούν οι σχετικές εργασίες.

Μοιράσου το άρθρο: