Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Δευτέρα το 14o δημοτικό σχολείο στο οποίο σημειώθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός μιας δασκάλας, καθώς αναμένεται η δίκη του κατηγορούμενου με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας γονέων και εκπαιδευτικών στα Δικαστήρια Χανίων. Αναλυτικά, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κήρυξε στάσεις εργασίας από τις 8:00 – 11:00 και από τις 14:00 – 16:00, ενώ η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος κήρυξε για τα Χανιά στάση εργασίας από τις 11:00 – 14:00.

Επομένως, το πώς και ποια σχολεία θα λειτουργήσουν, εξαρτάται από τη συμμετοχή των δασκάλων στις στάσεις εργασίας. Παράλληλα, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στη συνάδελφο και την εκπαιδευτική κοινότητα του 14ου Δημοτικού σχολείου, καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 21/10 στις 12μμ στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων και προκηρύσσει 2/ωρη στάση εργασίας από 12:00 έως 14:00μμ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εκπαιδευτικός έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από πατέρα, επειδή δεν του έδινε τα παιδιά του, λόγω ασφαλιστικών μέτρων.
Τα παιδάκια ηλικίας 5, 8 και 10 ετών αλλά και η μητέρα τους -και εν διαστάσει σύζυγος του άνδρα- φαίνεται πως ζουν μια πραγματική κόλαση τα τελευταία χρόνια, όπως είπε η ίδια, η οποία μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου, για τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια τα τελευταία 2,5 χρόνια, που το ζευγάρι είναι σε διάσταση αλλά και για τον πολύ σκληρό ξυλοδαρμό της άτυχης δασκάλας, που έγινε μπροστά σε αθώα παιδικά μάτια. Η γυναίκα αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον άνθρωπο αυτόν περίπου 2,5 χρόνια, ότι παραβιάζει τα ασφαλιστικά μέτρα και πως έχει χτυπήσει και έχει βρίσει και απειλήσει πολλούς ανθρώπους, ακόμα και τους γείτονες.
Η γυναίκα καταγγέλλει ότι παρά τις μηνύσεις και τα ασφαλιστικά μέτρα, ο άνθρωπος αυτός είναι ελεύθερος και πηγαίνει στο σπίτι της και ενοχλεί την ίδια και τα παιδιά.

Μοιράσου το άρθρο: