Η πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, μιλάει στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να παρουσιασθεί το πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Ναυπλιέων με την επιτροπή, στην αίθουσα της πρώτης Βουλής της Ελλάδας, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020. Η πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021», ξεκινά από το Ναύπλιο τις επαφές της για τον προγραμματισμό των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Στα Χανιά θα βρεθεί αύριο, 14 Ιουλίου, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.


Η κ. Δασκαλάκη θα περιηγηθεί στην πόλη των Χανίων και στη συνέχεια θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς φορείς και αιρετούς, με βασικό αντικείμενο τη διοργάνωση των εκδηλώσεων. Αρχικά θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Καλογερή, από τις 13.00 έως 13.45. Στη συνέχεια η πρόεδρος της Επιτροπής θα βρεθεί στη Σπλάντζια, στην πλατεία και το μνημείο πεσόντων που υπάρχει εκεί. Αμέσως μετά, θα μεταβεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με φορείς.

Η περιοδεία θα συνεχιστεί στο φρούριο του Φιρκά, στο παλιό Λιμάνι των Χανίων, στο Σπίτι-μουσείο του Ελευθέριου Βενιζέλου στη Χαλέπα, ενώ το απόγευμα, η κ. Αγγελοπούλου και τα μέλη της Επιτροπής θα επισκεφθούν τους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι.

Μοιράσου το άρθρο: